Qui som

 
 

Perifèric Edicions som una editorial que naix a Catarroja l’any 2004 amb l'objectiu de publicar literatura en la nostra llengua. Des d’un primer moment hem apostat per fer llibres de qualitat, cuidant des del tipus de paper fins el cos de la lletra, passant pel disseny de les cobertes i de l’interior. Aquesta preocupació pel llibre com a objecte ve acompanyada de la recerca d'una alta qualitat en els textos editats. Així, actualment en Perifèric Edicions comptem amb cinc col·leccions dirigides a públics ben diferents: narrativa infantil, narrativa juvenil, narrativa adulta, poesia i estudis d’història local de la comarca de l’Horta Sud. Totes elles compten amb llibres d’autors de gran importància. I així, ho demostren els diferents premis rebuts, entre els que destaquen:

 

El bloc de Perifèric Edicions és un espai on tenen cabuda totes aquelles notícies que envolten els nostres llibres.

 

Facebook és la xarxa social per Internet més coneguda i utilitzada, és per això, que Perifèric Edicions no hi podia faltar. Fes-te amiga o amic nostre!

 

   

Els vídeos que són notícia en Perifèric Edicions.  

Les fotografies que són notícia en Perifèric Edicions.
 

Perifèric Edicions és membre actiu de l'Associació d'Editors del País Valencià.

 

Perifèric Edicions forma part del projecte Dilve. La distribuïdora d'informació per als  professionals del sector del llibre.